Ο Γιώργος Βόβορας στάθηκε στην άμυνα του Παναθηναϊκού και στον Ντόγκους Μπαλμπάι, σχολίασε την εμφάνιση του Βασίλιε Μίσιτς και έδωσε σύνθημα για σκληρή δουλειά.

Αρχικά ο τεχνικός των «πράσινων» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Νομίζω ήταν ένα ματς στο οποίο η Εφές έβγαλε αντίδραση. Ο Μπαλμπάι ήταν ο παίκτης – κλειδί, αυτός που άλλαξε την ροή του παιχνιδιού και φυσικά ο Μίσιτς κράτησε τον ρυθμό της ομάδας του. Σκόραρε, δημιούργησε φάσεις. Όταν δέχεσαι 44 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο στην έδρα σου, είναι δύσκολο να κερδίσεις. Συγχαρητήρια στην Εφές, έδειξε ότι είναι πολύ μεγάλη ομάδα, με ποιότητα. Άξιζε να κερδίσει. Πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια, να δουλέψουμε και να ετοιμαστούμε για την διπλή αγωνιστική».

Για την αλλαγή εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο: «Ο Μίσιτς άλλαξε κάποια πράγματα με τα τρίποντα. Το κλειδί ήταν κάποια προσωπικά καλάθια, μας πλήγωσε αυτό. Θέλαμε καλύτερη άμυνα εκεί, αυτή είναι η πραγματικότητα».

Για τον Μακ: «Εκτός από το επιθετικό κομμάτι, που μας βοήθησε, προσπάθησε και στην άμυνα. Πιστεύουμε θα μας βοηθήσει πολύ. Θα βρούμε τα σχήματα, τις καλύτερες πεντάδες μας, όταν είμαστε όλοι μαζί. Δεν υπάρχει χρόνος, πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να κερδίσουμε το ματς της Τρίτης».