Ο Προμηθέας υποδέχεται την Μπρέσια, για την 5η αγωνιστική της φάσης του Top 16 του Eurocup και στο «Δ.Τόφαλος» δεν θα είναι μόνος, καθώς αναμένεται να έχει τη στήριξη του πατραϊκού κοινού, που έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για το παιχνίδι.

Από τη στιγμή που πέρασε η αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Λήμνου, για το πρωτάθλημα της Basket League η προσοχή όλων στον Προμηθέα ήταν στραμμένη στην μεγάλη αναμέτρηση με την Μπρέσια. Ο Μάκης Γιατράς είχε απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της Πάτρας, ώστε να γίνει ο… έκτος παίκτης του Προμηθέα σε ένα ακόμα κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Απέναντι στην Μπρέσια, λοιπόν, ο Προμηθέας δεν θα είναι μόνος. Κι αυτό γιατί θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει το κλειστό «Δ.Τόφαλος».

Η ζήτηση για τα εισιτήρια ήταν πολύ μεγάλη τις τελευταίες μέρες και στο στρατόπεδο της ομάδας της Πάτρας τόνιζαν πως θα υπάρξει sold out ως και την τελευταία στιγμή. Κάτι που σημαίνει πως περίπου 4.500 και πλέον φίλοι του μπάσκετ θα βρεθούν στο κλειστό της αχαϊκής πρωτεύουσας, για να δώσει ώθηση στους Προμηθείς, ώστε να φτάσουν στη νίκη που θα τους βοηθήσει να κάνουν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Eurocup.