Η τύχη δεν ήταν με το μέρος του ΠΑΟΚ στην κλήρωση του Basketball Champions League και αυτό είναι κάτι που σχολίασε και ο προπονητής του «Δικεφάλου».

Φαινομενικά ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε στον πιο δύσκολο όμιλο του Basketball Champions League και το έργο του παρουσιάζει μεγάλα εμπόδια. Κάτι που αναγνωρίζει και ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης Φώτης Τακιανός, ο οποίος σχολίασε την κλήρωση.

Αναλυτικά η δήλωση του Φώτη Τακιανού:

«Θεωρώ ότι κληρωθήκαμε στον δεύτερο δυσκολότερο όμιλο από πλευράς δυναμικότητας ομάδων. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο ομάδες, για τις οποίες μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμη τι ακριβώς θα παρουσιάσουν, αλλά ξέρουμε πως λειτουργούν, τι μπάτζετ έχουν και τις στόχους θέτουν, τόσο όσον αφορά τις εθνικές λίγκες, αλλά και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από τις πρώτες τους κινήσεις φαίνεται ότι Galatasaray και Hapoel θέλουν να παρουσιάσουν ρόστερ υψηλού επιπέδου. Δεν θα ήταν έκπληξη εάν ο απώτερος σκοπός τους είναι να παίξουν κάποια στιγμή στην Ευρωλίγκα. Έχουν άλλωστε τη δυνατότητα να το κάνουν.

Δεν μπορούμε ακόμη να μιλήσουμε για την 4η ομάδα του ομίλου, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν δύο ομάδες που είναι φαβορί. Εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρας μας, τη συμπαράσταση του κόσμου μας, και να φτιάξουμε εκείνο το αγωνιστικό προφίλ που θα μας δώσει τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι πολύ νωρίς ακόμη, οι ομάδες τώρα δημιουργούνται, νομίζω ότι θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο πολύ δύσκολος όμιλός μας».