Για το που κρίθηκε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό AKTOR και το Final Four του BCL που ακολουθεί για το Περιστέρι bwin μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης.

Απόλυτα ευχαριστημένος με τον τρόπο που αγωνίστηκε το Περιστέρι bwin κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR το βράδυ της Παρασκευής (19/4) δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης, που τόνισε πως η ομάδα του θα πάει να κάνει το καλύτερο δυνατό στο Final Four του Basketball Champions League (24-26 Απριλίου) στο Βελιγράδι.

“Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Πιστεύω παίξαμε καλύτερα από τον Παναθηναϊκό για 30′. Στη συνέχεια ήταν λογικό να αντιδράσει ο Παναθηαναϊκός. Είναι μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλους παίκτες. Εμείς ξαναμπήκαμε στο ματς. Μία ήμασταν μπροστά, μία ισοπαλία.

Στο τέλος δύο λεπτομέρειες -μια άμυνα στην οποία κάναμε υπερβολικό over help και μια επίθεση βεβιασμένη- έκριναν το αποτέλεσμα. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μας και τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, αλλά και στον Παναθηναϊκό.

Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως κάνουμε όλο τον χρόνο. Ξέρουμε τι θέλουμε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα πάμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε”, ανέφερε αναλυτικά ο τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων.