Ο νέος τεχνικός του Προμηθέα, Λουίς Κασιμίρο, αναφέρθηκε στην απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα και να φύγει για πρώτη φορά μακριά από την Ισπανία.

Αναλυτικά όσα είπε ο πολύπειρος Ισπανός τεχνικός σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του:

«Το καλοκαίρι που τελείωσε έφυγα από την Σαραγόσα και αναζήτησα την επόμενη ομάδα μου. Περίμενα για μία ευκαιρία και παρότι δεν είχε κλείσει η αγορά της ACB οι άνθρωποι του Προμηθέα μου έκαναν πρόταση και κυρίως με έπεισαν με την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και τη σιγουριά που ένιωθαν για μένα.

Είμαι ενθουσιασμένος και χαρούμενος που θα έρθω στην Ελλάδα και στον Προμηθέα του οποίου οι άνθρωποι με έπεισαν πως με θέλουν για προπονητή τους. Αρχικά μίλησα με τον ιδιοκτήτη και τον GM και ήμουν σκεπτικός απέναντι τους, αλλά μου έδωσαν τρομερή αυτοπεποίθηση.

Ο Προμηθέας είναι μία ομάδα που εξελίσσεται και μεγαλώνει στην Ελλάδα και αποτελεί καλό πρότζεκτ στην Ευρώπη και στο EuroCup. Έχουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και ακαδημίες που δουλεύουν με πολύ ενδιαφέρον όπως η Βαλένθια. Είναι ένα εξελισσόμενο κλαμπ και προσφέρουν αυτοπεποίθηση στους προπονητές.

Αυτή τη στιγμή δεν μου έχουν ζητήσει τίτλους. Μου έχουν μιλήσει για τα όνειρα τους και πως θέλουν καλά να κάνουν τα πράγματα. Δεν ήθελαν να υπογράψουν παίκτες πριν βρουν προπονητή και αυτό λέει πολλά για το σύλλογο. Αυτή τη στιγμή θέλουμε να φτιάξουμε μία καλή ομάδα».