Το πιο ανθρώπινο πρόσωπό του έδειξε ο Ντουέιν Μπέικον το βράδυ της Τετάρτης (22/3), σε LIVE που έκανε στο Instagram.

Πριν από λίγες ημέρες, όταν ο Χρήστος Σερέλης τον άφησε εκτός δωδεκάδας για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα, απενεργοποίησε τον λογαριασμό του στο Instagram. Ο Ντουέιν Μπέικον γύρισε γρήγορα στο ρόστερ των πράσινων, γύρισε και στο Instagram και το βράδυ της Τετάρτης (22/3) σε ένα LIVE που έκανε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο πόσο δύσκολο είναι για εκείνον να βρίσκεται στην Αθήνα, μακριά από τα παιδιά του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντουέιν Μπέικον:

“Μου λείπουν τα παιδιά μου, τόσο πολύ. Κάποιες φορές σκέφτομαι να αποσυρθώ απλά για να βρίσκομαι κοντά τους. Είμαι μόλις 27 ετών και λατρεύω το μπάσκετ, όμως είναι δύσκολο να βρίσκομαι εδώ, έξω από τις ΗΠΑ. Όταν έχεις παιδιά, έχεις και ευθύνες και σίγουρα τα χρήματα είναι καλά, διότι στην Ευρώπη βγάζω περισσότερα απ’ όσα βγάζουν κάποιοι στο NBA, όμως η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα.

Δεν λέω ότι θα αποσυρθώ, πραγματικά μου αρέσει εδώ, απλώς είναι δύσκολο να βρίσκομαι τόσο μακριά τους. Δεν είναι εύκολο ούτε για εκείνα να πάρουν ένα αεροπλάνο και να έρθουν από την άλλη άκρη του κόσμου, επειδή δεν είμαι πια μαζί με τη μητέρα τους. Δεν κλαίω, είμαι απλώς συναισθηματικά φορτισμένος. Η άφιξη της μητέρας μου στην Ελλάδα με βοήθησε να σκεφτώ κάποια πράγματα. Μπορώ να με δω στην Ελλάδα για πολλά χρόνια, αν συνεχίσω να παίζω μπάσκετ, όμως τα παιδιά μου είναι πάνω από τα χρήματα”.