Ο Ρίκι Ρούμπιο ξεκαθάρισε ότι σκέφτεται την νέα σεζόν στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, με τους οποίους δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Ο Ισπανός γκαρντ είχε δηλώσει προ ημερών ότι έχει αρχίσει να σκέφτεται την επιστροφή του στην Ευρώπη και πολλοί τον συνέδεσαν με μια πιθανή μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα το φετινό καλοκαίρι. Όμως, αυτή τη φορά ο έμπειρος παίκτης ξεκαθάρισε πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «Καβς» και πως τα… ευρωπαϊκά σενάρια δεν έχουν αυτή τη στιγμή την πρώτη θέση στις προτεραιότητές του.

«Περιμένω ένα ήσυχο καλοκαίρι σχετικά με την παραμονή μου στο Κλίβελαντ. Έχω αρχίσει να μιλάω μαζί τους, έχω ένα συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και θα ήθελα περισσότερες ευθύνες πάνω στο παρκέ. Γύρισα από έναν τραυματισμό και η περίοδος ήταν δύσκολη για εμένα, αλλά ελπίζω πως την νέα χρονιά θα έχω περισσότερες ευθύνες, ξεκινώντας τη σεζόν από την αρχή», δήλωσε ο ίδιος στη “Sport” και συνέχισε λέγοντας για την ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ευρώπη:

«Όταν έρθει εκείνη η ώρα θα δούμε ποιες θα είναι οι προτάσεις, τι θα προτιμώ εκείνη την περίοδο και πώς θα είμαι σωματικά. Δεν αποκλείω τίποτα. Τα σενάρια έχουν ήδη αρχίσει να βγαίνουν και εγώ σκέφτομαι για το μέλλον μου. Πάντα σκέφτομαι και το επόμενο βήμα. Όμως, στο τέλος πολλά μπορεί να συμβούν και να αλλάξουν την τελική σου απόφαση. Όταν είναι να έρθει εκείνη η περίοδος, θα έρθει».