Μια απίθανη συζήτηση που είχαν ο Μάικλ Τζόρνταν με τον Λάρι Μπερντ και τον Μάτζικ Τζόνσον στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης το 1992, αποκάλυψε δημοσιογράφος.

Ο δημοσιογράφος Αχμάντ Ρασάντ αποκάλυψε μια ιστορία από το 1992, τότε που ήταν μαζί με την Dream Team στους Ολυμπιακούς του 1992 της Βαρκελώνης.

Ο Ρασάντ θυμήθηκε μια φοβερή συζήτηση του Τζόρνταν με τους Μπερντ και Μάτζικ και την ατάκα του Air στους θρύλους των Σέλτικς και των Λέικερς.

«Καθόμασταν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Βαρκελώνη. Ήταν ο Γιούιν, ο Μπάρκλεϊ, ο Μπερντ, ο Τζόρνταν και ο Μάτζικ. Συζητούσαμε για το ποια ήταν η κορυφαία ομάδα. Ο Μπερντ έκανε τους Γιούιν και Μπάρκλεϊ να σταματούν να μιλούν επειδή δεν είχαν πρωταθλήματα. Υπήρχε συζήτηση μεταξύ Λέικερς, Σέλτικς και Μπουλς. Μετά το πήγαν στη συζήτηση για τον κορυφαίο παίκτη. Ο Μάτζικ και ο Τζόρνταν διαφωνούσαν, ενώ εγώ και ο Μπερντ τους κοιτούσαμε. Κάπου εκεί ο Μάικλ ταράχθηκε και είπε. “Κοιτάξτε, Μάτζικ και Λάρι αν δεν αποσυρθείτε κάθε φορά που θα σας βρίσκω θα σας κλωτσάω στον κ@λ@. Θα σας κλωτσάω στον κ@λ@ όταν έρχομαι στην έδρα σας. Είναι καλύτερο να το παρατήσετε”. Μετά από λίγο ο Λάρι κοίταξε τον Μάτζικ και είπε “Εγώ και εσύ είμαστε το παρελθόν και ο Τζόρνταν είναι το παρόν”», ανέφερε.