Ο Έντι Ταβάρες θα είναι free agent το καλοκαίρι και φαίνεται πως ψάχνει τις επιλογές του στο ΝΒΑ.

Ο κορυφαίος σέντερ της Euroleague ύστερα από επτά χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης «ψάχνεται» για την επιστροφή του στον «μαγικό κόσμο» και είναι πιθανό να «κλείσει» το κεφάλαιό του στους πρωταθλητές Ευρώπης σε λίγους μήνες.

Ο 32χρονος ψηλός, που στο παρελθόν είχε περάσει από τους Χοκς και τους Καβαλίερς, θα είναι free agent το καλοκαίρι και δεν έχει βρει τη «χρυσή τομή» για την παραμονή του στην Μαδρίτη. Μάλιστα, στην Ιβηρική Χερσόνησο γράφουν πως μεταξύ του Ταβάρες και των Μαδριλένων υπάρχει μεγάλη οικονομική απόσταση, με τους Ισπανούς να βάζουν στην εξίσωση και τον Παναθηναϊκό Aktor.

Σύμφωνα με το “BasketNews”, αυτό που θέλει να κάνει σε πρώτη φάση ο έμπειρος σέντερ είναι να… τεστάρει τα νερά του ΝΒΑ. Ο «πύργος» της Ρεάλ βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική της επιστροφής του στον «μαγικό κόσμο» και φέρεται να ζητάει μία προοπτική σε ομάδα που θα του δώσει ουσιώδη ρόλο, χρόνο και περίπου 12 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Προς το παρόν, πάντως, παραμένει άγνωστο αν θα υπάρξει ομάδα που θα καλύψει και τα οικονομικά, αλλά και τα αγωνιστικά «θέλω» του.