Ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, δεν έκρυψε πως η ομάδα του  είναι κάτω από το επίπεδο του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα παλέψουν για το κύπελλο.

Αναλυτικά ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε:

“Για εμάς είναι μεγάλη επιτυχία που είμαστε εδώ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για να πατάμε τα πόδια μας στην γη και να μην πετάμε. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε να κάνουμε. Αυτό που θα πω στους παίκτες είναι να είναι περήφανοι για τον εαυτό τους, να τα δώσουν όλα και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε μία πολύ μεγάλη ομάδα.

Σίγουρα δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Το ξέρουμε αυτό. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι όμως και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας μα αναλογούν.

Θα ήθελα να χαιρετήσω κι εγώ τις κινήσεις της ομοσπονδίας με την κοινή συνέντευξη Τύπου και τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών”.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης τόνισε από την πλευρά του:

“Για εμάς είναι σίγουρα χαρά και δικαίωση ότι είμαστε στο δεύτερο Final Eight και αποτελεί πρόκληση η συμμετοχή μας. Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι δύσκολο, κόντρα σε μία φορμαρισμένη ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Αλλά εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στην δική μας ομάδα, σε αυτά που θέλουμε να βγάλουμε στο παρκέ. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και ο καλύτερος ας κερδίσει.

Θέλω να χαιρετήσω την κίνηση της ομοσπονδίας με τον τελικό Κυπέλλου Γυναικών, Το μπάσκετ μας απασχολεί σε όλες τις δομές του και πρέπει να εξελίσσεται.

Θέλουμε ο κόσμος να το χαρεί και εμείς να ξέρουμε ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό.