Ο αδιάφορος ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 3-2 την Κηφισιά στην Καισαριανή κι έτσι την πήρε μαζί του στη Super League 2, αφού Παναιτωλικός και Βόλος πήραν τις νίκες που ήθελαν.

Η Κηφισιά τα έδωσε όλα για να πάρει τη νίκη που θα της έδινε ελπίδες παραμονής, ο ΠΑΣ Γιάννινα τα έδωσε όλα για την ιστορία του και αυτός ήταν που πήρε τελικά την καταδικαστική για τους γηπεδούχους νίκη. Το τελικό 2-3 στέλνει την ομάδα των Βορείων Προαστίων στη Super League 2 μαζί με τους Ηπειρώτες που είχαν ούτως ή άλλως αποχαιρετήσει τη μεγάλη κατηγορία.

Σε ένα ένα ακόμη εξαιρετικό ματς στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» για φέτος, οι δύο ομάδες έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και παράλληλα να ικανοποιήσουν τον λιγοστό κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Καισαριανής, αμφότερες θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάλλιστα τη νίκη, όμως αυτή που την πήρε ήταν η ομάδα που είχε ήδη υποβιβαστεί. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα οδηγήθηκαν… αγκαλιασμένοι στον υποβιβασμό, αφού την ίδια ώρα τόσο ο Παναιτωλικός, όσο και ο Βόλος νικούσαν Ατρόμητο και Πανσερραϊκό, αντίστοιχα, με την Κηφισιά να μένει 4 βαθμούς μακριά από τη σωτηρία, μια αγωνιστική πριν το φινάλε. Κάτι που αντίστοιχα σημαίνει φυσικά, ότι μετά το ματς αυτό στην Καισαριανή, η τελευταία αγωνιστική των play-out έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα για όλους.