Ο Καζεμίρο, ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και όπως όλα δείχνουν θα γίνει κάτοικος Αγγλίας. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στη Ρεαλ Μαδρίτης, πράγμα που δείχνει πως όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους.

Η μεταγραφή του Καζεμίρο από τη Ρεάλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες, αφού όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος βρέθηκε στην προπόνηση των “μερένγκες” το πρωί της Παρασκευής, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του σε χαμηλούς τόνους και πιάνοντάς τους ανά μικρά γκρουπ και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το πρόγραμμα με ατομικό, ώστε να μη διακινδυνεύει κάποιον τραυματισμό.

Την ίδια στιγμή, το περιβάλλον του 30χρονου διεθνή, η Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ ήρθαν σε απόλυτη συμφωνία για όλα τα δεδομένα της μεταγραφής. Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ισπανίας θα εισπράξουν 60.000.000 ευρώ για τη μετακίνηση και ακόμα 10.000.000 ως μπόνους πολύ εύκολων στην επίτευξη στόχων.

Την ίδια στιγμή, ο Καζεμίρο θα δει τις απολαβές του να διπλασιάζονται και να φτάνουν τα 20.000.000 ετησίως μέχρι το 2026, με προοπτική επέκτασης του συμβολαίου για ακόμα μία σεζόν.

Το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι ο παίκτης να πετάξει στο Μάντσεστερ, να βγάλει άδεια εργασίας, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, κάτι που είναι θέμα πολύ λίγων ημερών.