Τα μέσα του Ιράν ασχολούνται συνεχώς με τα κατορθώματα του Ανσαριφάρντ στη χώρα μας. Ο 27χρονος άσος μίλησε σε μέσα της πατρίδας του, σχετικά με την σχέση του με τον Όσκαρ Γκαρθία, αλλά και τον μεγάλο του στόχο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Αρχικά για τον 44χρονο τεχνικό υπογράμμισε πως:

«Έχει πολύ καλή σχέση μαζί μου. Καταλαβαίνω τη γλώσσα και το πιο σημαντικό από όλα είναι πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε εμένα. Είναι πολύ σημαντικό ένας προπονητής να δείχνει εμπιστοσύνη στον ποδοσφαιριστή του.Υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά όταν σου δίνουν αυτοπεποίθηση. Ο Όσκαρ με εμπιστεύεται απόλυτα και γνωρίζει πως κάθε εντολή τακτικής που θα μου δώσει, θα την εκτελέσω ακριβώς. Μου είπε ότι θα γίνω ο πρώτος σκόρερ».

Στη συνέχεια ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λιγκ μίλησε για το Μουντιάλ και υπογράμμισε πως: «Θα ήθελα να πάω ξανά στο Παγκόσμιο Κύπελλο και φυσικά να σκοράρω αυτή τη φορά. Το να σκοράρω στο Μουντιάλ είναι μια από τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες της ζωής μου. Η οποία, αν επιτευχθεί θα με κάνει πραγματικά πολύ ευτυχισμένο. Θα προσπαθήσω να δουλέψω πολύ αυτό το διάστημα για να τα καταφέρω. Ονειρεύομαι καθημερινά να παίξω απέναντι στην Ισπανία και την Πορτογαλία».