Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε στο Feel Good Radio 104.9 και δήλωσε: «Εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων».

«Εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων, φτιάξαμε ένα γήπεδο στολίδι», δήλωσε στο Feel Good Radio 104.9 και τη Νατάσα Ράγιου ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης μιλώντας ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Σε ερώτηση για το αν συνειδητοποιεί τι χαρά έχει δώσει στον κόσμο με την δημιουργία του γηπέδου, ο διοικητικός ηγέτης ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης σχολίασε αρχικά: «Η χαρά είναι και δική μου πολύ μεγάλη. Όνειρο ζωής. Πρώτα εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων».

«Κουραστήκαμε αλλά τα καταφέραμε», είπε ακόμη ο κ. Μελισσανίδης και πρόσθεσε: «Έχουμε φτιάξει ένα γήπεδο στολίδι, πρότυπο και πρέπει τώρα και οι νέοι μας να το διαφυλάξουν, να το προσέξουν και να παραμείνει πάντα έτσι όμορφο όπως το παραδίδουμε».

Όσο για το αν είναι τυχαίο που η ομάδα μετράει μόνο νίκες από τότε που μπήκε στη Νέα Φιλαδέλφεια ανέφερε: «Το γήπεδο δίνει πάντα την δική του δυναμική αλλά έχουμε και καλή ομάδα. Όλα αυτά τα χρόνια παίζαμε σε αυτό το Νταχάου εκεί , ούτε να το ακούω δεν θέλω αυτό το γήπεδο. Το άχαρο το ψυχρό ΟΑΚΑ. Αλλά τώρα έχουμε το γήπεδο μας, έχουμε και την δεύτερη έδρα μας στα Σπάτα αν χρειαστεί, οπότε βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον»