Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου μίλησε στην πατρίδα του για την εμπειρία που έζησε στην Τούμπα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ, που όπως είπε τον παρακολούθησε ως οπαδός.

Την περασμένη Πέμπτη βρέθηκε στις σουίτες της Τούμπας ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, που μετά το τέλος του αγώνα με την Ντίναμο και τη μεγαλειώδη πρόκριση του ΠΑΟΚ κατέβηκε στα αποδυτήρια για να δώσει συγχαρητήρια στον προπονητή του Δικεφάλου και τους παίκτες του.

Ο πατέρας του 55χρονου τεχνικού, Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε στους συμπατριώτες του για την εμπειρία της Τούμπας, τονίζοντας ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια είδε έναν αγώνα ως οπαδός.

“Είμαι χαρούμενος για τον Ραζβάν και την ομάδα του. Ήθελα να βρίσκομαι κοντά του σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση από αθλητικής άποψης. Σε αυτό το επίπεδο το 2-0 είναι αποτέλεσμα πρόκρισης. Ήταν πολύ σημαντικό να ανοίξει νωρίς το σκορ.

Τώρα παρακολουθώ τα πράγματα από έξω και προσπαθώ να συνηθίσω την κατάσταση να βλέπω τα παιχνίδια ως οπαδός ή σαν ουδέτερος όταν αγωνίζονται δυο ομάδες για τις οποίες δεν ενδιαφέρομαι.

Έχουν περάσει 50 χρόνια από τότε που ήμουν οπαδός. Αρχίζω να καταλαβαίνω πως αισθάνονται οι οπαδοί. Μίλησα με τον Ραζβάν, πήγα στα αποδυτήρια για να δώσω συγχαρητήρια.

Δεν χρειαζόταν μα προσκαλέσει κάποιος για να πάω, θα το έκανα οπωσδήποτε για να είμαστε μαζί. Όλη η κατάσταση στο γήπεδο ήταν τρελή, το αποτέλεσμα, το παιχνίδι ήταν συναρπαστική καθώς το γήπεδο ήταν γεμάτο κόσμο”.