Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του στη Ρίο Άβε, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Πορτογαλία.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαδικασίες ολοκλήρωσης του ντιλ ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη Ρίο Άβε, προκειμένου να αποκτήσει το 80% των μετοχών της πορτογαλικής ομάδας. Μόλις ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, προτεραιότητα της νέας διοίκησης θα είναι η ενίσχυση του ρόστερ, αλλά και κάποιες πωλήσεις παικτών θα τεθούν προς συζήτηση.

Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Jornal de Notícias, που ασχολείται με την επόμενη μέρα στη Ρίο Άβε. Όπως έχει γίνει γνωστό, η Αλεξαντρίνα Κρουζ μαζί με τον Έλληνα επιχειρηματία και τον μάνατζερ Ζόρζε Μέντες, θα συνεργαστούν για την ομάδα και θα κάνουν τις επόμενες κινήσεις για την ανασύνταξη της Ρίο Άβε σε όλα τα επίπεδα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα δώσει έως τον Ιούνιο του 2024 το ποσό των 20,5 εκατ. ευρώ, για να ρυθμιστούν οι εκκρεμότητες του συλλόγου και να εγγυηθεί την ομαλή λειτουργία της ομάδας έως το τέλος της σεζόν. Ωστόσο, υπάρχει πρόθεση για πραγματοποίηση μεταγραφών τον Ιανουάριο, προκειμένου να δυναμώσει η Ρίο Άβε μεσοεπιθετικά και να παλέψει για την παραμονή της.

Το μπάτζετ των μεταγραφών είναι ξεχωριστό από το ποσό που έχει δεσμευτεί να δώσει ο Μαρινάκης. Προς συζήτηση είναι η πώληση κάποιων παικτών, προκειμένου να μπουν χρήματα στα ταμεία. Η Αλεξαντρίνα Κρουζ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι μερικοί παίκτες ίσως πωληθούν, όπως ο 23χρονος δεξιός μπακ Κοστίνια, ο 26χρονος μέσος Κούγκα και ο 22χρονος αμυντικός Φάμπιο Ρονάλντο.

Όλα αυτά θα δρομολογηθούν μόλις οριστικοποιηθεί και τυπικά η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Ρίο Άβε.