Ο τεχνικός της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, μετά την ήττα κόντρα στην Ουρουγουάη,τόνισε πως η Αργεντινή δεν είναι ανίκητη επειδή κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το τρένο της παγκόσμιος πρωταθλήτριας Αργεντινής έπειτα από 25 αγώνες αήττητο σταμάτησε την Παρασκευή (17/11), με την Ουρουγουάη να του βάζει στοπ.

Η αλμπισελέστε ηττήθηκε με 2-0 στην 5η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 στη ζώνη της Ν. Αμερικής, με τον Λιονέλ Σκαλόνι να δίνει τα εύσημα στην Ουρουγουάη και παράλληλα να επισημαίνει ότι η ομάδα του δεν είναι ανίκητη επειδή είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια.

“Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξαμε ποτέ άνετοι. Τους άξιζε η νίκη, χωρίς αμφιβολία. Δεν βρήκαμε ποτέ τον τρόπο, αυτή είναι η πραγματικότητα. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να το διορθώσουμε με κάποιες αλλαγές, αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν η μέρα μας, αλλά επαναλαμβάνω, είναι η τιμή τους για το πώς έπαιξαν.

Έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα έδειξε αρκετά σημάδια ότι μπορεί να ξεφύγει από δύσκολες καταστάσεις. Εδώ χάνεις και κερδίζεις ως ομάδα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να δώσεις τα εύσημα στον αντίπαλο. Δεν μπορούμε να πιστεύουμε ότι επειδή είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν θα χάσουμε ποτέ.

Δεν είμαστε αξεπέραστοι, το είπα και θα συνεχίσω να το λέω. Ο παίκτης νιώθει υποστήριξη από τη στήριξη του κόσμου, ελπίζω να είναι πάντα έτσι”, κατέληξε ο Σκαλόνι.