Για το φιλικό της 26ης Μαρτίου στο «Stožice Stadium» κόντρα στην Πορτογαλία μίλησε ο άσος του Παναθηναϊκού, Άνταμ Τσέριν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν τόσο γρήγορα», δήλωσε ο Τσέριν και πρόσθεσε: «Οι Πορτογάλοι είναι φανταστικοί παίκτες και ο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία. Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα γιατί πρόκειται για παίκτες που έχουν σημαδέψει ένα καλό κομμάτι της ζωής μας. Θεωρώ ότι είναι μεγάλο προνόμιο να τους κοντράρεις στο γήπεδο».

Και αφού αναφέρθηκε σ’ αυτό το ματς, ο Τσέριν έσπευσε να αναφερθεί και στα δύο φιλικά, με Μάλτα και Πορτογαλία δηλαδή, που είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τα τελικά του Euro.

«Αντιμετωπίζουμε δύο διαφορετικούς αντιπάλους, που απαιτούν επίσης εντελώς διαφορετική προετοιμασία. Σε κάθε περίπτωση και τα δύο ματς είναι πολύ σημαντικά για εμάς, καθώς τα βλέπουμε ως προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Έχουμε λίγο χρόνο ακόμα, αλλά κάθε αγώνας είναι πολύτιμος», είπε χαρακτηριστικά.