Αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ μετά την χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας του έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν στον Άγγλο διαιτητή μέσω των social media, παρόλα αυτά φαίνεται πως την… πλήρωσε ο λάθος Κρεγκ Πόουσον.

Συγκεκριμένα η εταιρία ξυλείας και χρωμάτων Osmo UΚ κατακλύστηκε από μηνύματα για τον υπάλληλο της οποίος ακούει στο όνομα Κρεγκ Πόουσον γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να τον μπερδέψουν οι φίλοι του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Osmo UK:

«Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για ενημερώσουμε εκείνους που έχουν ξοδέψει τις τελευταίες 14 ώρες επιτιθέμενοι στον Κρεγκ Πόουσουν, τη σύζυγό του, τους φίλους και την οικογένειά του στα Social Media, ότι το πρόσωπο που κάνετε tag στα posts σας δεν είναι ο διαιτητής ποδοσφαίρου που διηύθυνε τον αγώνα ανάμεσα στον Άγιαξ και τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο βράδυ, αλλά μέλος του προσωπικού της Osmo UK.

Θα θέλαμε να παροτρύνουμε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτά τα καταχρηστικά, καταστρεπτικά και κακόβουλες δημοσιεύσεις να καταλάβουν ότι ο συνάδελφός μας, Κρεγκ Πόουσον, δεν έχει δεσμούς κανενός τύπου με το ποδόσφαιρο και να ζητήσουμε από αυτούς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να σταματήσουν να τον κάνουν tag σε κάποιο άλλο επιθετικό post από εδώ και πέρα.

Επιβεβαιώνουμε ότι ο Κρεγκ Πόουσον δεν έχει σχέση με τον Κρεγκ Πόουσον, τον Άγγλο Επαγγελματία Διαιτητή».

Official Statement from Osmo UKWe would like to take this opportunity to inform those who have spent the last 14 hours…

Gepostet von Osmo UK am Mittwoch, 14. August 2019