Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 644 τέρματα με την Μπαρτσελόνα και η Budweiser ανέλαβε να στείλει προσωποποιημένα μπουκάλια σε κάθε τερματοφύλακα που σκόραρε, μεταξύ άλλων και στους Αλέξανδρο Τζόρβα και Μάριο Γκαλίνοβιτς.

Μία πανέξυπνη ιδέα είχε γνωστή μάρκα μπύρας που αποτελεί χορηγό του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ σε έναν μόνο σύλλογο (644) και η γνωστή μπύρα βρήκε τον τρόπο να το αξιοποιήσει εμπορικά και επικοινωνιακά.

Έφτιαξε 644 προσωποποιημένα μπουκάλια τα οποία έστειλε στους 160 διαφορετικούς τερματοφύλακες που έπεσαν θύμα του Μέσι, κατά την διάρκεια της καριέρας του στην Μπαρτσελόνα.

Τρία τέτοια μπουκάλια θα φτάσουν (αν δεν έφτασαν ήδη) στο σπίτι του Αλέξανδρου Τζόρβα, τον οποίο ο Αργεντινός νίκησε συνολικά τρεις φορές στα παιχνίδια της σεζόν 2010-11 (5-1, 3-0) και άλλο ένα σε αυτό του Μάριο Γκαλίνοβιτς, απέναντι στον οποίο ο Αργεντινός πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο Champions League την σεζόν 2005-06.

Ο Αργεντινός έχει σκοράρει και απέναντι στον Ολυμπιακό (στο 3-1 της σεζόν 2016-17), όμως το δωράκι θα πάει στον Σίλβιο Προτό, ο οποίος πέρασε για ένα φεγγάρι από το λιμάνι.

Για την ιστορία, αυτός που θα πάρει τα περισσότερα (17) είναι ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του είναι σίγουρο, ότι δεν πρόκειται να τα ανοίξει καν…