Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μίλησε σε πολωνικό μέσο για την πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα και το εμπόδιο του Ολυμπιακού πριν τους ομίλους του Champions League.

Ο Νορβηγός προπονητής και άλλοτε παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χένινγκ Μπεργκ είχε κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος για την πρόκριση της Ομόνοιας απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, αφού μεταξύ άλλων διασφαλίστηκε τουλάχιστον η συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Πλέον δεν κρύβει την φιλοδοξία του για υπέρβαση και κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Επιλέξαμε την σωστή τακτική, ήμασταν επίσης πολύ σωστά προετοιμασμένοι. Ο πρωταρχικός στόχος που ήταν το Europa League επιτεύχθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας αλλά θέλουμε να ανεβάσουμε τον πήχη. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Γνωρίζουμε πως ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι καλύτερος από την Λέγκια και ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά θα προσπαθήσουμε», τόνισε αρχικά ο 51χρονος προπονητής προσθέτοντας:

«Αυτή τη στιγμή μας απασχολεί το ματς της Κυριακής. Γιορτάσαμε χθες την πρόκριση. Ήταν θαυμάσιο αυτό που συνέβη για μένα μετά την κατάκτηση του πολωνικού πρωταθλήματος με την Λέγκια».