Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με τα εισιτήρια για το φιλικό με τη Γερμανία στο Γκλάντμπαχ. Οι θύρες που θα τοποθετηθούν Έλληνες φίλαθλοι.

Η Εθνική θα παίξει ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με τη Γερμανία μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του Euro 2024. Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του φιλικού που θα διεξαχθεί στο Γκλάντμπαχ, τις τιμές και τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: “Στη διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα της Εθνικής Ομάδας με τη Γερμανία, ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 21:45 (Ελλάδας) στο Borussia Park του Monchengladbach.

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα φιλοξενηθούν στη θύρα 6 και στη θύρα 7 του γηπέδου και θα εισέλθουν σε αυτές από τη νοτιοανατολική είσοδο του γηπέδου. Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ και οι τιμές τους είναι οι ακόλουθες:

Γενική είσοδος: 25€
Μαθητικό/φοιτητικό εισιτήριο: 18€
Παιδικό εισιτήριο (έως 14 ετών): 10€
Οι πρώτες σειρές του κάτω διαζώματος θεωρούνται περιορισμένης ορατότητας, επομένως οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Γενική είσοδος: 18€
Μαθητικό/φοιτητικό εισιτήριο: 12€
Παιδικό εισιτήριο (έως 14 ετών): 10€
*Οι φίλαθλοι έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν με τη δημόσια συγκοινωνία από και προς το γήπεδο, εφόσον συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία κατά την ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου”.