Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας σχετικά με την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν, προκειμένου να παραβρεθούν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεν στη Γαλλία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της που ενδιαφέρονται να αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα Europa League Ρεν – Παναθηναϊκός στις 9 Νοεμβρίου 2023, τα εξής:

Οι αιτήσεις για τον εν λόγω αγώνα θα γίνονται δεκτές από σήμερα 31/10 έως αύριο 1/11 στις 8 μ.μ. Λόγω της υψηλής ζήτησης, θα τηρηθούν αυστηρά κριτήρια προτεραιότητας για τους κατόχους καρτών διαρκείας και χρονικής αποστολής των email.
Τα αιτήματα υποβάλλονται στη διεύθυνση [email protected].
Για να είναι έγκυρο το αίτημα θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, αριθμός διαβατηρίου ή ταυτότητα, αριθμός κινητού τηλεφώνου και e-mail για κάθε κάτοχο εισιτηρίου.
Σε περίπτωση που το αίτημα ικανοποιηθεί βάσει των κανονισμών ασφαλείας της UEFA, θα χρειαστεί να μας κοινοποιηθούν οι εξής επιπλέον πληροφορίες: Ημερομηνία και ώρα αναχώρησης και επιστροφής, εταιρία και κωδικοί πτήσεων, ξενοδοχείο διαμονής.

Οι φίλαθλοι που θα εξυπηρετηθούν, θα λάβουν e-mail από το Τμήμα Διάθεσης Εισιτηρίων με τις απαραίτητες πληροφορίες για την αγορά των εισιτηρίων τους.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και τη στήριξή σας στην ομάδα μας».