Την απόφαση να παραμείνει στις επαγγελματικές κατηγορίες και να μην παραχωρήσει το ΑΦΜ της ομάδας πήρε το ΔΣ του Π.Ο. Τρίγλιας, στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.

Όπως ενημέρωσε μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος από την Χαλκιδική, με συντριπτική πλειοψηφία και μοναδική αρνητική ψήφο αυτή του μεγαλομετόχου της Τρίγλιας, Στράτου Ευγενίου, αποφασίστηκε η παραμονή της ομάδας στη Νέα Τρίγλια και η συμμετοχή της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μετά από αυτή την εξέλιξη σταματούν οι επαφές με την πλευρά του Ηρακλή, που εξεδήλωσε ενδιαφέρον για την αγορά του ΑΦΜ της Τρίγλιας και υπήρξε συμφωνία με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Στράτο Ευγενίου, η οποία… κόλλησε στην επιθυμία των ανθρώπων του συλλόγου της Χαλκιδικής να παραμείνει στη Νέα Τρίγλια.

Πλέον οι άνθρωποι του Ηρακλή εξετάζουν άλλες περιπτώσεις ομάδων, που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική ή την Football League και είναι διατεθειμένες να παραχωρήσουν το ΑΦΜ τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Α. Σ. Π. Ο. Τριγλιας, κατά την οποία αποφασίστηκε,με συντριπτική πλειοψηφία και μοναδική αρνητική ψήφο αυτή του μεγαλομετοχου της Π. Α. Ε Στράτου Ευγενίου, η παραμονή της ομάδας μας στη Νέα Τριγλια και η συμμετοχή της στις επαγγελματικές κατηγορίες. Έτσι σταματάει κάθε συζήτηση με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για την εξαγορά του Α. Φ. Μ της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τριγλιας».