Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν Νασέρ Αλ Κελαϊφί επανεξελέγη πρόεδρος της ECA (European Clubs Association/ ευρωπαϊκή ένωση συλλόγων) κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο και αργότερα εμφανίστηκε στα μέσα ενημέρωσης για να απαντήσει σε ερωτήσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με τον αποκλεισμό από την ECA των, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, μετά το θέμα της ευρωπαϊκής Super League.

«Την ονομάζω «No Super League». Κανείς δεν θέλει να την κάνει. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν. Είναι έξω. Πριν ήταν τρεις ομάδες, τώρα είναι δύο…», είπε ο Αλ Κελαϊφί, ο οποίος μίλησε επίσης δημόσια για πρώτη φορά για την άνοδο του ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας και για το εάν μπορεί να αποτελέσει απειλή για το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό περιβάλλον:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κίνδυνος. Εστιάζουμε στην Ευρώπη και τους συλλόγους μας. Έχουμε τις καλύτερες και πιο σημαντικές διοργανώσεις, τους καλύτερους παίκτες. Δεν εναπόκειται σε εμένα να κρίνω τι συμβαίνει εκτός Ευρώπης. Εστιάζουμε στον εαυτό μας», σχολίασε.