Μια βόλτα στο ΓΣΠ ήταν αρκετή για να συναντήσει κανείς πολλά γνώριμα πρόσωπα – Ανάμεσά τους και ο πρώην οπισθοφύλακας του Βόλου, Φραν Φεράρι, που συνδέθηκε έντονα με τον ΠΑΟΚ σε μεταγραφικό επίπεδο.

Από τον Χοσέ Ανχέλ Κρέσπο, στον Γιώργο Σκιαθίτη και στον Φραν Φεράρι. Στο ΓΣΠ είναι βέβαιο πως θα συναντήσει κανείς πολλά γνώριμα πρόσωπα. Ανάμεσά τους και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Βόλου, Φραν Φεράρι…

«Κάθε φορά που σε βλέπω, θυμάμαι ότι έπαιξες δυνατά για τον ΠΑΟΚ και δεν γίνεται να μην σε ρωτήσω…», ο Αργεντίνος χαμογελάει και δεν διστάζει να απαντήσει: «Στο ποδόσφαιρο είναι απλά τα πράγματα. Δεν με επέλεξαν και αποφάσισαν εκείνη την περίοδο να πάρουν τον Ράχμαν Μπάμπα. Αυτό έγινε, το αποδέχθηκα και συνέχισα την καριέρα μου. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

«Με τον Κρέσπο μπορεί να μην υπήρξες συμπαίκτης στον ΠΑΟΚ αλλά τελικά ανταμώσατε στον ΑΠΟΕΛ;»

«Ναι, είναι ένας φανταστικός παίκτης και άνθρωπος, έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και φυσικά είναι σημαντικό πως μιλάμε την ίδια γλώσσα. Αλλά όλοι στην ομάδα είναι εξαιρετικοί και έχουμε κάνει ένα δυνατό γκρουπ. Η Κύπρος είναι μια φανταστική χώρα και άλλωστε μοιάζει πολύ ο τρόπος ζωής της με την Ελλάδα. Όλα πλέον είναι πολύ όμορφα για μένα. Στην αρχή μου ήταν λιγο δύσκολο να προσαρμοστώ σε μια νέα χώρα και σε μια νέα ομάδα αλλά πλέον όλα καλά…».

«Στην Κύπρο έχεις βρει παράγοντα σαν τον Αχιλλέα Μπέο;»

«(σ.σ. γελάει)… Έχω καλές αναμνήσεις από τον Αχιλλέα Μπέο και θέλω να του στείλω τα χαιρετίσματά μου. Τον έζησα για τρία χρόνια και είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία».