Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τοποθέτηση με… άρωμα ΠΑΟΚ έκανε ο Αμπέλ Φερέιρα, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Παλμέιρας: Η αφοπλιστική απάντηση του Πορτογάλου στο «ποιος είναι αυτός που ήρθε εδώ από τον ΠΑΟΚ;».

Ακόμη έναν τίτλο πρόσθεσε στο παλμαρέ του ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Το μόνο που έλειπε από την συλλογή του, μετά το Κύπελλο, τα δύο Libertadores, το πρωτάθλημα Paulista και το Recopa Sudamericana!

Με αφορμή την τεράστια επιτυχία που βιώνει στην Παλμέιρας, ο Αμπέλ Φερέιρα έκανε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τοποθέτηση με… άρωμα ΠΑΟΚ, δίνοντας την δική του απάντηση σε εκείνους που τον αμφισβήτησαν στην αρχή της άφιξής του στην ομάδα!

«Η πρόθεσή μου είναι να εκπληρώσω το συμβόλαιό μου στην Παλμέιρας, έχω ακόμη δύο χρόνια, νιώθω πολύ καλά σε αυτό το κλαμπ, αισθάνομαι πολύ αγαπητός εδώ. Έπρεπε να σκάψω πολύ, έπρεπε να δουλέψω αρκετά για να ανακαλύψω όλα τα διαμάντια που υπάρχουν μέσα στην ομάδα.

Έπρεπε να δουλέψω πιο σκληρά από όλους γιατί όταν ήρθα όλοι έλεγαν ‘ποιος είναι αυτός που ήρθε εδώ και δούλευε στον ΠΑΟΚ;’. Όλοι ήταν καχύποπτοι όταν έφτασα εδώ επειδή δούλευα στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ πριν αλλά κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο ΠΑΟΚ.

Όλοι όσοι σχολίαζαν από που ήρθα, σχολίαζαν γιατί δεν ήξεραν. Κανείς τους δεν ήξερε τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ και πόσο υψηλές ειναι οι απαιτήσεις εκεί. Έμαθα πολλά στον ΠΑΟΚ και έφτασα εδώ πολύ πιο έτοιμος να εκπροσωπήσω την Παλμέιρας, μετά από το πέρασμά μου από τον ΠΑΟΚ.

Πλέον είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, είμαι ένας γεμάτος προπονητής και μου αρέσει να είμαι εκεί που νιώθω καλά. Πρόθεσή μου είναι να εκπληρώσω το συμβόλαιό μου μέχρι το καλοκαίρι του 2024».