Ο πρόεδρος της Παλμέιρας, Μαουρίσιο Γκαλιότε, απάντησε δημόσια στην κριτική του Αμπέλ Φερέιρα, με τις δύο πλευρές να οδεύουν προς διαζύγιο.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, μετά την κριτική που άσκησε στην διοίκηση της Παλμέιρας, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, με τον πρόεδρο του συλλόγου από το Σάο Πάολο να δίνει την απάντησή του στον Φερέιρα.

Ο Μαουρίσιο Γκαλιότε, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Βραζιλίας, σημείωσε ότι οι δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα δεν βοηθούν κανέναν στην Παλμέιρας, τονίζοντας ότι την Παρασκευή θα υπάρχει συνάντηση με τους ιθύνοντες της Παλμέιρας για να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού.

«Η δήλωσή του δεν βοηθάει σε κάτι, γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες. Δεν βοηθάει τους αθλητές την διοίκηση και τους οπαδούς. Αποκάλυψε καταστάσεις που τις διαχειριζόμαστε. Θέλω και εγώ μια αήττητη ομάδα, αλλά προς το παρόν χρειάζεται ισορροπία και ο Αμπέλ το γνωρίζει αυτό.

Αύριο θα έχω συνάντηση με τα στελέχη του συλλόγου και το τεχνικό επιτελείο για να συζητήσουμε ότι αφορά την κατάσταση στον σύλλογο. Πάνω απ’όλα θέλουμε να αφαιρέσουμε κάθε αμφισβήτηση που υπάρχει», ανέφερε στη δήλωσή του ο πρόεδρος της Παλμέιρας.

Το κλίμα για τον Αμπέλ Φερέιρα είναι βαρύ στην Παλμέιρας, αφού οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού ακολούθησαν της ήττας από την Μπραγκατίνο, με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.