Ο Ρονάλντο Ναζάριο με post που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε τον Πελέ, τον «Βασιλιά του ποδοσφαίρου» με ένα πολύ συγκινητικό υμνητικό μήνυμα.

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος είναι συγκλονισμένος με τον θάνατο του Πελέ, με πολλούς ανθρώπους από τον χώρο του αθλήματος και μη να στέλνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το μήνυμά τους.

Ο τελευταίος που αποχαιρέτησε τον «βασιλιά του ποδοσφαίρου» ήταν το «φαινόμενο», ο Ρονάλντο Ναζάριο. Ο Βραζιλιάνος έστειλε ένα πολύ συγκινητικό και αποθεωτικό μήνυμα για τον συμπατριώτη του, αναδεικνύοντας πόσο σημαντικός ήταν για τον ίδιο και για τη χώρα.

«Μοναδικός. Μεγάλος. Δεξιοτέχνης. Δημιουργικός. Τέλειος. Μοναδικός στο είδος του. Εκεί που έφτασε ο Πελέ έμεινε. Χωρίς να αφήσει ποτέ την κορυφή, μας αφήνει σήμερα. Ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου – μόνο ένας. Ο καλύτερος όλων των εποχών. Ο κόσμος του πένθους.

Η θλίψη του αποχωρισμού ανακατεμένη με την απέραντη υπερηφάνεια της γραπτής ιστορίας. Τι προνόμιο να σε κυνηγάω φίλε μου. Το ταλέντο σου είναι ένα σχολείο που κάθε παίκτης πρέπει να περάσει. Η κληρονομιά σου θα ξεπεράσει γενιές. Και έτσι θα μείνεις ζωντανός. Σήμερα και για πάντα, θα σε τιμούμε. Ευχαριστώ Πελέ. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε συγκεκριμένα ο Ρονάλντο Ναζάριο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ronaldo (@ronaldo)