Ο Λουίς Ενρίκε αρνήθηκε να σχολιάσει την είδηση ότι ο Κιλιάν Μπαπέ θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Μπαπέ θα αποχωρήσει στο τέλος του τρέχοντος συμβολαίου του, αλλά οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν ακόμη αποφασιστεί και μπορεί να περάσουν μήνες πριν από την επίσημη ανακοίνωση.

Μετά από πολυάριθμα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης από χθες (15/2), ήταν προφανές ότι η πρώτη ερώτηση για τον προπονητή θα ήταν σχετική με την απόφαση του Γάλλου σούπερ σταρ, αλλά η σύντομη απάντησή του δεν άφησε περιθώρια…

«Όχι. Δεν μπορώ να πω τίποτα», είπε ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου. Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν ανησυχούσε για τη δέσμευση του παίκτη για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά ο προπονητής κατέστησε σαφές ότι αυτό ήταν ένα θέμα που δεν ήταν προς συζήτηση:

«Θα προσπαθήσω να βάλω ένα τέλος σε αυτό το θέμα. Δεν έχω κανένα σχόλιο να κάνω. Τα εμπλεκόμενα μέρη δεν έχουν πει τίποτα δημόσια, ο Κιλιάν Μπαπέ δεν έχει πει τίποτα δημόσια. Όταν μιλήσουν και τα δύο μέρη, θα πω τη γνώμη μου».

Στη συνέχεια ο Ισπανός προπονητής ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα στην προπόνηση σήμερα (16/2) το πρωί.

«Η ατμόσφαιρα στην προπόνηση είναι ακριβώς όπως ήταν πριν από οποιοδήποτε παιχνίδι, και σε αυτήν την περίπτωση, είναι μπροστά από τη Ναντ. Ήταν μια κανονική προπόνηση χωρίς κανένα νέο», είπε ο Λουίς Ενρίκε.

«Δουλεύω σκληρά ατομικά και συλλογικά με το επιτελείο μου και τους αθλητικούς διευθυντές για το παρόν και στο άμεσο μέλλον. Αυτός είναι ο στόχος μας σε όλη τη σεζόν, ανεξάρτητα από το αν ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις ή όχι. Δεν ανησυχώ καθόλου. Πρέπει να έχεις την προσωπικότητα. Πάντα υπάρχουν φήμες γύρω από τον σύλλογο, πρέπει να ξέρεις πώς να το διαχειριστείς αυτό. Πάντα θα υπάρχουν κριτικές και έπαινοι. Αυτό είναι φυσιολογικό. Υπάρχει επίσης διαμάχη, το ξέρουμε. Αν δεν σου αρέσει αυτό, δεν μπορείς να είσαι σε ένα κλαμπ σαν αυτό» κατέληξε.