Για την κόκκινη κάρτα, την οποία και δέχτηκε στο παιχνίδι με αντίπαλο την Ισπανία έσπευσε να απολογηθεί ο Λεονάρντο Μπονούτσι.

Με 2-1 ηττήθηκε από την Ισπανία στην έδρα της για τα ημιτελικά του Nations League η Ιταλία αποτέλεσμα που έβαλε τέλος σε ένα εντός έδρας αήττητο σερί, που είχαν οι «ατζούρι», οι οποίοι είχαν να ηττηθούν σε εντός έδρας αγώνα 22 χρόνια…

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι υποχρεώθηκε να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Λεονάρντο Μπονούτσι, με δύο κίτρινες στα πρώτα 41 λεπτά, κάτι που είχε σαν συνέπεια να γίνει ακόμα πιο δύσκολο στην συνέχεια.

Ο Ιταλός αμυντικός με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο Instagram έσπευσε να απολογηθεί για την αδικαιολόγητη αποβολή του, ενώ μεταξύ άλλων έστειλε μήνυμα ανασυγκρότησης της ομάδας.

«Είμαι πιο θυμωμένος από εσάς, πρωτίστως με τον εαυτό μου. Σας ζητώ συγγνώμη, απολογούμαι. Αλλά αυτή η Ιταλία θα σηκωθεί και πάλι στα πόδια της, πιο δυνατή από ποτέ» έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην ανάρτηση του.