Αναποφάσιστος για το αν θα συνεχίσει στη Ρεάλ δήλωσε ο Τόνι Κρόος. Στα 34 του, ο Γερμανός μέσος παραμένει πολύτιμος για την «βασίλισσα», ωστόσο ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του ή όχι.

«Είναι η απόφαση που πρέπει να πάρω τον επόμενους ένα ή δύο μήνες στη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά θα δούμε…», είπε ο Κρόος στο TVE. «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη Ρεάλ. Θα δούμε, θα τα ξαναπούμε, αν η επικοινωνία θα είναι η ίδια ή όχι, ακόμα δεν ξέρω. Είμαι ακόμα στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Η σχέση ανάμεσα σε μένα και τον σύλλογο είναι πολύ καλή για να υπάρχουν προβλήματα και νομίζω ότι και τα δύο μέρη είναι πολύ χαλαρά και μπορούμε να είμαστε και εμείς. Η σεζόν πηγαίνει καλά για εμάς και πιστεύω ότι θα βρούμε μια ικανοποιητική λύση και για τις δύο πλευρές», πρόσθεσε.

Ο Κρόος αναφέρθηκε και στον Κιλιάν Εμπαπέ που οδεύει προς τη Ρεάλ. «Το μέλλον του Μπαπέ; Αν δεν το ξέρει ούτε ο ίδιος, πώς μπορώ να μάθω; Θέλουμε τους καλύτερους παίκτες στη Ρεάλ και είναι, χωρίς αμφιβολία, ένας από αυτούς. Το σημαντικό είναι να κερδίζει πράγματα. Θα ήταν ωραίο για τη Ρεάλ, αλλά νομίζω ότι έχουμε ήδη μια καλή ομάδα».