Δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά η Αθλέτικ Μπιλμπάο στην περίπτωση του Νίκο Γουίλιαμς που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, παρά μόνο να ανανεώσει γρήγορα το συμβόλαιο του.

Άμεσα θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Νίκο Γουίλιαμς η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έχει τραβήξει τα βλέμματα των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Το συμβόλαιό του με τους Βάσκους ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2024 με την ρήτρα αποδέσμευσης να ανέρχεται στα 50 εκ. ευρώ. Ποσό καθόλου απαγορευτικό για πολλά ευρωπαϊκά «μεγαθήρια».
Για το λόγο αυτό, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε επιθυμεί την άμεση ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, στο οποίο θα ανεβάσει σημαντικά τη ρήτρα του, ώστε να βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία της, αν και όταν ο Γουίλιαμς ταξιδέψει για άλλες πολιτείες.
Μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστούν με πιο εντατικούς ρυθμούς της επόμενες μέρες.
Ο Νίκο Γουίλιαμς, ο οποίος πρόσφατα έγινε διεθνής με τα χρώματα της εθνικής Ισπανίας, βρίσκεται στην Μπιλμπάο από το 2013, ενώ τη φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει με εξαιρετικό τρόπο, με δύο γκολ και δύο ασίστ σε έξι συμμετοχές.