Αποφασισμένος να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που στα 41 του δηλώνει ότι έχει να προσφέρει πολλά ακόμη!

Σε συνέντευξη στη La Gazzetta dello Sport, ο Σουηδός στράικερ είπε ότι αισθάνεται πάντα «σαν Σούπερμαν» όταν επιστρέφει από τραυματισμό, αλλά παραδέχτηκε ότι ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστεί ψυχικά. «Πρέπει πάντα να φέρνω αποτελέσματα», είπε χαρακτηριστικά.

Αξιολογώντας τα αποτελέσματα της Μίλαν, συνέχισε: «Φέτος παίζαμε για 4 τρόπαια και στο τέλος δεν πήραμε τίποτα. Δεν μιλάμε για πλήρη αποτυχία, αλλά δεν πήγε καλά. Δουλεύεις 11 μήνες για να πετύχεις κάτι ξεχωριστό, αν δεν συμβεί μαθαίνεις και μεγαλώνεις, αλλά στο τέλος θέλεις ανταμοιβή. Το έπαθλο είναι το τρόπαιο, όχι ο μισθός».

Ρωτήθηκε πώς είναι μακριά από το γήπεδο τόσο καιρό και απάντησε: «Είμαι καλά. Έχω δουλέψει πολύ, όχι μόνο φέτος αλλά και πέρυσι. Και όταν έχεις κάνει κάτι όλη σου τη ζωή, όταν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις αλλά δεν μπορείς να το κάνεις, τότε δεν μπορείς να είσαι σε ειρήνη με τον εαυτό σου, δεν δίνω στον εαυτό μου ειρήνη.

«Δεν βρήκα την ισορροπία. Μια στιγμή όλα πάνε ολοταχώς και μετά, μπαμ, αμέσως τίποτα. Αυτή η σκέψη συνεχίζει να τριγυρνά στο κεφάλι μου. Όμως, το κεφάλι μου είναι πολύ δυνατό, νιώθω σαν Σούπερμαν κάθε φορά που επιστρέφω, αλλά πρέπει να έχω ισορροπία».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε εάν έχει πρόθεση να κλείσει την καριέρα του. «Όχι, όχι, δεν είμαι από αυτούς που πρέπει να τα παρατήσω», απάντησε. «Αλλά πρέπει να υπάρχει και χαρά σε αυτό που κάνετε, δεν μπορώ να μην έχω ειρήνη. Αλλά δεν είμαστε ακόμα εκεί. Νομίζω ότι έχω ακόμα πολλά να δώσω. Σκέφτομαι να τα παρατήσω; δεν νομίζω. Να συνεχίσω να παίζω; Ετσι νομίζω. Αλλά πρέπει να βρω ισορροπία, γιατί αν δεν έχεις γαλήνη και σταθερότητα στη ζωή, είσαι βόμβα και οι βόμβες εκρήγνυνται».