Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν και είχε μια πολύ φορτισμένη συναισθηματικά συνάντηση…

Η πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ΑΕΚ και η πρώτη προπόνηση, είναι εδώ και λίγή ώρα σε εξέλιξη, σήμερα (16/6) Τετάρτη και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, βρίσκεται και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Καθώς εκτός των άλλων πριν από την προπόνηση ήταν προγραμματισμένος και ο Αγιασμός. Εκεί είναι και σχεδόν όλα τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ και οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού της Ένωσης.

Φθάνοντας στα Σπάτα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνάντησε τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός στόπερ που δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, πήγε για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και έτυχε κυριολεκτικά στην έξοδο, να συναντήσει το αφεντικό της Ένωσης. ο Δ. Μελισσανίδης δεν έχασε την ευκαιρία να του επαναλάβει πως τον βλέπει σε μελλοντικό ρόλο στην ομάδα: «Σε ευχαριστώ για όλα, είσαι από εκείνους τους παικτες που τίμησαν αυτή τη φανέλα. Η πόρτα εδώ για σένα θα είναι για πάντα ανοιχτή, σε θέλουμε εδώ», του τόνισε.

Από την πλευρά του, ο Τσιγκρίνσκι τόνισε στον Δ. Μελισσανίδη: «Εγώ οφείλω να σας ευχαριστήσω για όσα έζησα αυτά τα πέντε χρόνια. Πρόεδρε, ειλικρινά δεν έχω λόγια να σας πω πόσο ευγνώμων αισθάνομαι απέναντι στην ΑΕΚ και όσα μου προσφέρατε. Φεύγω αλλά είμαι σίγουρος ότι το μέλλον αυτής της ομάδας είναι πραγματικά εγγυημένο και σπουδαίο. Σας ευχαριστω για όλα».

Είχαν προηγηθεί επίσης έντονα συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές, στον αποχαιρετισμό του επί πέντε χρόνια κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ, στους πρώην πλέον συμπαίκτες του.