Σύμφωνα με το ESPN, η Κρουζ Αζούλ είπε «όχι» και σε τρίτη πρόταση του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Ουριέλ Αντούνα.

Ο 25χρονος Μεξικανός εξτρέμ δεν ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας στην Τιχουάνα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος προκειμένου να μείνει στο Μέξικο Σίτι προκειμένου να ξεκαθαριστεί τι μέλλει γενέσθαι με την μεταγραφή του στο «τριφύλλι».

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ESPN, ο Παναθηναϊκός, μετά τις δύο πρώτες προτάσεις που έφταναν συνολικά τα 3,5 και 4 εκατ. δολάρια αντίστοιχα για το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη, κατέθεσε και μία τρίτη προσφορά, πάλι με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και υποχρεωτικής οψιόν αγοράς τότε. Αυτή τη φορά η συμφωνία δεν θα εμπεριείχε ενοίκιο, απλώς την υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, η οποία θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και τα 5 εκατ. δολάρια, αν ο ποδοσφαιριστής πιάσει κάποιους στόχους.

Φυσικά και η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τους Μεξικανούς, οι οποίοι συνεχίζουν να επιμένουν για 6 εκατ. δολάρια για το 50% του ποδοσφαιριστή. Ο Αντούνα έχει ρίξει τις επιδόσεις του στις προπονήσεις και μάλιστα στις τελευταίες δύο αποχώρησε κιόλας παραπονούμενος για πόνους λόγω κόπωσης.