Ο Λευτέρης Λύρατζης έστειλε το μήνυμά του, μετά το χειρουργέιο που έκανε, λέγοντας πως θα επιστρέψει πιο δυνατός από πριν.

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ που υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό και έκανε επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος, αρχικά ευχαρίστησε τους πάντες για την στήριξή τους και δήλωσε αποφασισμένος να μην επηρεαστεί από την απουσία του.

«Εδώ και αρκετούς μήνες αντιμετωπίζω αλλεπάλληλους τραυματισμούς που δεν μου επιτρέπουν να είμαι ο παίκτης που θέλω και μπορώ να είμαι. Ο τελευταίος με στεναχώρησε ιδιαίτερα καθώς με αφήνει μακριά από τα γήπεδα για αρκετές εβδομάδες.

Είμαι ευγνώμων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ που φρόντισε για την νοσηλεία μου και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς άπαντες για τις ευχές , την συμπαράσταση και την αγάπη που μου δίνετε μέσα από τα μηνύματα σας.

Ευχαριστω τους γιατρούς κυριο Μπούρα και κύριο Καραπαντζο αλλά και το ιατρικό διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης για την φροντίδα τους.

Υπόσχομαι πως θα δουλέψω σκληρά για να επανέλθω πιο δυνατός και σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό το συντομότερο δυνατόν μαζί με τον παράγοντα της τύχης.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου , τα δυο μου αδέρφια και την κοπέλα μου για την υπομονή και την στήριξη τους!», αναφέρει.