Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Νταβίντ Κάρμο, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν συμφωνήσει σε όλα με την Πόρτο. Ακολουθούν Ερνάντες – Άμπεϊ αλλά και δύο ακόμη προσθήκες.

Τις επόμενες μέρες ή ακόμη και ώρες, αναμένεται η άφιξη του Νταβίντ Κάρμο στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο 24χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός ήταν ο Νο1 στόχος των «ερυθρόλευκων» για τη θέση των στόπερ και πλέον πρέπει να θεωρείται παίκτης τους. Η διοίκηση των Πειραιωτών ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την Πόρτο για τον κατ’ αρχήν δανεισμό του παίκτη για 6 μήνες, με οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι.

Τώρα, το μόνο που μένει είναι το τυπικό σκέλος, αφού ο Πορτογάλος αναμένεται στη χώρα μας πολύ σύντομα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του. Όπως μετέφερε ο γνωστός ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ολυμπιακός θα καταβάλει στην Πόρτο ένα «ενοίκιο» 250.000 ευρώ συν άλλα τόσα εάν κατακτήσει τον τίτλο, ενώ η οψιόν αγοράς ορίστηκε στα 18 εκατομμύρια ευρώ. Άλλωστε, η Πόρτο είχε καταβάλει 20 εκατ. το καλοκαίρι του 2022 για να τον αγοράσει από τη Μπράγκα.