Σύμφωνα με το Digi Sport, η Στεάουα Βουκουρεστίου θέλει τρία εκατομμύρια ευρώ για τον Τζοσκίμ Νταβά, τον οποίο φέρεται να παρακολουθεί ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να παρακολουθεί τον Τζοσκίμ Νταβά, σύμφωνα με ρουμανικά δημοσίευμα, τα οποία έδωσαν συνέχεια στην περίπτωση του Αφρικανού κεντρικού αμυντικού μπαίνοντας σε λεπτομέρειες. Κατά την ιστοσελίδα Digi Sport, λοιπόν, οι απαιτήσεις της Στεάουα Βουκουρεστίου ανέρχονται στα 3.000.000 ευρώ.

Το συμβόλαιο του Καμερουνέζου στόπερ λήγει τον Ιούνιο, αλλά η ρουμανική ομάδα διατηρεί οψιόν για τριετή επέκταση μέχρι το 2027 την οποία, σύμφωνα με ρεπορτάζ στη χώρα, θα την ενεργοποιήσει καθώς δεν θέλει να χάσει τον παίκτη ως ελεύθερο.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί και το περασμένο καλοκαίρι για τον 27χρονο υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό, αλλά πρόσφερε 2.500.000 και η Στεάουα ήθελε 4.000.000 ευρώ και έτσι οι ερυθρόλευκοι αποσύρθηκαν.

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στη Ρουμανία, επιθυμεί την αλλαγή περιβάλλοντος, διότι ο Νταβά (68 αγώνες, 7 γκολ και 2 ασίστ με την Στεάουα) έχει δεχθεί κατά καιρούς ρατσιστικές επιθέσεις.