Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την ολοκλήρωση των δύο τελευταίων -όπως φαίνεται- χειμερινών μεταγραφών του Ολυμπιακού.

Δύο ακόμη προσθήκες ολοκληρώνονται για τον Ολυμπιακό με τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ζοβάνε Καμπράλ και Ρούμπεν Βέζο πιάνουν Λιμάνι, αφού πλέον όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απομένουν μονάχα τα τυπικά -δηλαδή οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ο 25χρονος Πορτογάλος εξτρέμ, Ζοβάνε Καμπράλ, θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να μεταδίδει ότι στο deal θα υπάρχει οψιόν αγοράς για τον Ολυμπιακό ύψους 3 εκατ. ευρώ αλλά και ποσοστό μεταπώλησης για τον σύλλογο της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Έπειτα, τα διαδικαστικά μένουν και για την άλλη προσθήκη της τελευταίας στιγμής, στον χώρο της άμυνας. Ο 29χρονος Πορτογάλος στόπερ, Ρούμπεν Βέζο, έρχεται με κανονική μεταγραφή από τη Λεβάντε, αφού το συμβόλαιό του εκεί θα έληγε ούτως ή άλλως το προσεχές καλοκαίρι. Η πληροφορία ότι θα δινόταν ο Βιθέντε Ιμπόρα ως αντάλλαγμα, δεν επιβεβαιώνεται πάντως, οπότε απομένει να φανεί ποιο θα είναι το τελικό deal ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Τέλος, δεν φαίνεται πως προχωράει η απόκτηση του Σέρβου χαφ, Ούρος Ράσιτς από την Σασουόλο.