Παίκτης του Παναθηναϊκού και με την… βούλα είναι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Μπερνάρ, με την «πράσινη» ΠΑΕ να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την απόκτησή του.

Η… βόμβα Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό είναι πλέον επίσημη. Η πράσινη ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Βραζιλιάνου, ο οποίος έρχεται πολύ σύντομα στην χώρα μας, προκειμένου να υπογράψει και να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το τριφύλλι είχε συμφωνήσει προφορικά εδώ και μέρες με τον ποδοσφαιριστή και το μόνο που έμενε ήταν να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά.

Παράλληλα, από χθες ο μάνατζερ του βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προκειμένου να τον παραλάβει και να έρθουν μαζί στην χώρα μας. Μετά και τις ανακοινώσεις και την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο παίκτης κατευθύνεται στην χώρα μας. Η απόκτηση του Μπερνάρ είναι η ποιοτικότερη ενίσχυση του τριφυλλιού την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Άλλωστε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο και έρχεται για να βοηθήσει την μεσοεπιθετική γραμμή του τριφυλλιού.