Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μια top πρόταση στον Μανόλο Γκαμπιαντίνι, παίζοντας τα ρέστα του για την απόκτηση του 31χρονου Ιταλού επιθετικού – Αναμένεται άμεσα η απάντηση του ποδοσφαιριστή που έχει στα χέρια του πρόταση που αγγίζει το 1.5 εκατ. ευρώ για 2+1 χρόνια!

Ιδιαίτερα κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες στις τάξεις του ΠΑΟΚ καθώς αναμένουν την οριστική απάντηση του Μανόλο Γκαμπιαντίνι.

Ο 31χρονος Ιταλός επιθετικός έχει στα χέρια του μια top πρόταση από πλευράς ΠΑΟΚ, που μεταφράζεται σε 1.5 εκατομμύριο fix συμβόλαιο τον χρόνο, plus bonus, για 2+1 χρόνια.

Από τις πρώτες επαφές έγινε σαφές πως ο στράικερ της Σαμπντόρια αναζητά τριετές συμβόλαιο δεδομένου πως με την ιταλική ομάδα έχει μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και ως εκ τούτου αποσκοπεί σε κάτι αντίστοιχο σε χρονική διάρκεια.

Οι Θεσσαλονικείς δε, θεωρούν πως το +1 που τέθηκε είναι ένας αρκετά εφικτός στόχος, δεδομένου πως θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που ο Γκαμπιαντίνι συμπληρώσει το 50% των συμμετοχών του, τη δεύτερη σεζόν στα «ασπρόμαυρα».

Είναι σαφές πως ο ΠΑΟΚ κάνει all in για την απόκτηση επιθετικού πρώτης γραμμής, ρίχνοντας όλο το βάρος – κάτι που αποτυπώνεται και στους αριθμούς – στην περίπτωση του αριστεροπόδαρου επιθετικού.