Ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για τη στενή σχέση που έχει με τον Ματίας Αλμέιδα και τόνισε πως αποτελεί τον λόγο για τη συνεργασία του με την ΑΕΚ.

Για τη συνεργασία του με τον Ματίας Αλμέιδα μίλησε ο Ορμπελίν Πινέδα στο ESPN, τονίζοντας τη στενή σχέση που έχουν και υπογράμμισε πως αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να συνεργαστεί με την ΑΕΚ.

«Υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες για μένα. Υπήρξαν ομάδες σε Ισπανία και Μεξικό, αλλά η επιλογή μου ήταν η ΑΕΚ κι αυτό οφείλεται και στην εμπιστοσύνη του προπονητή (σ.σ. Ματίας Αλμέιδα). Ήμουν πρόθυμος να δουλέψω μαζί του, ξέρω πως λειτουργεί», ανέφερε αρχικά ο Μεξικανός, που χθες πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους «κιτρινόμαυρους» στο φιλικό με την Ομόνοια.

«Σκέφτηκα επίσης ότι θα έχεις μεγαλύτερη άνεση να δουλέψεις όταν έχεις την υποστήριξη του προπονητή. Ότι τον ξέρεις και σε ξέρει, εσύ απλά βάλε τη δουλειά σου για να μπορέσεις να προσφέρεις αυτό που σου ζητούν εδώ. Κι αυτό ήταν που με συγκίνησε περισσότερο και με παρακίνησε να πάω στην ΑΕΚ. Γι’ αυτό αποφάσισα και είμαι σε αυτή την πλευρά. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό», κατέληξε.