Ο Σλάβκο Βίντσιτς που είχε συλληφθεί σε πάρτι οργίων στη Βοσνία και αφέθηκε ελεύθερος θα είναι αυτός ο οποίος θα διευθύνει το «ντέρμπι Δικεφάλων» στην Τούμπα.

Ο Σλοβάκος ρέφερι είχε απασχολήσει το διεθνή Τύπο πέρυσι το Μάιο καθώς είχε συλληφθεί σε βίλα οργίων στη Βοσνία. Ο Βίντσιτς βρισκόταν σε ένα πολυτελές σπίτι στην πόλη Μπιεγέλινα, μαζί με άλλους εννέα άνδρες και 26 γυναίκες.

Η διοργανώτρια του «πάρτι» ήταν η Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, πιο γνωστή ως Τιγιάνα Αϊφόν, η οποία συνελήφθη εν πλω όταν προσπάθησε να περάσει τα σύνορα και να διαφύγει μέσω του ποταμού Ντρίνα. Στη βίλα εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών (κοκαΐνη) αλλά και όπλα.

Η Μαξίμοβιτς κατηγορήθηκε για μαστροπεία, παράνομη οπλοκατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ενώ ο Σλάβκο Βίντσιτς αφού αρχικά συνελήφθη κι αυτός, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε τους συλληφθέντες αλλά όπως κι αποδείχθηκε δεν είχε καμία εμπλοκή στην υπόθεση.

«Βρέθηκα σε αυτό το πάρτι κατά τύχη. Έχω δική μου εταιρεία, ήμουν στη Βοσνία για μία επαγγελματική συνάντηση. Δέχθηκα την πρόσκληση, που αποδείχθηκε ότι ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος. Το μετανιώνω.

Καθόμουν σε ένα τραπέζι με την εταιρεία μου και ξαφνικά η αστυνομία ήρθε και συνέβη ό,τι συνέβη. Δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό, ούτε οι εταιρικοί μου συνέταιροι. Μας πήγαν στην αστυνομία, καταθέσαμε ως μάρτυρες και όταν διαπιστώθηκε ότι δεν τους ξέραμε καν, μπορούσαμε να φύγουμε», ήταν τα λόγια του έμπειρου διαιτητή στην 24ur.com.