Σε κούρσα για δύο έχει εξελιχθεί η Γιουροβίζιον φέτος, με αδιαφιλονίκητο φαβορί την Κύπρο με την εκπροσώπηση της Ελένης Φουρέιρα και το γνωστό σε όλους Fuego.

Ωστόσο πάμε να εξετάσουμε ορισμένα σημεία τα οποία έχουν αξία και θα μας πληρώσουν υπό προϋποθέσεις.

-Νίκη της Κύπρου με 2,00 απόδοση. Συνήθως το φαβορί επαληθεύεται κάθε χρόνο, παρ’ όλα αυτά το 2,00 απόδοση λίγες ώρες πριν τον τελικό θεωρείται αρκετά υψηλό και σημαίνει πως μόνο σίγουρη δεν είναι η νίκη της Φουρέιρα. Αυτό το σημείο λοιπόν το προτείνουμε να παιχτεί σε δυάδα, αν μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα ακόμη σίγουρο δικό σας χωρίς να σας συστήνουμε να ποντάρετε την περιουσία σας.

-Νίκη του Ισραήλ με 3.50 απόδοση. Για τους συνομωσιολόγους που θεωρούν την Κύπρο αδύναμη σαν κράτος να πάρει και να εκπροσωπήσει τη Γιουροβίζιον, με τους Εβραίους να περιμένουν στη γωνία… είναι η μεγάλη τους ευκαιρία να βάλουν και το… σπίτι τους σε αυτό το σημείο. Δύσκολα θα έχουμε κάποιον άλλο νικητή.

-Το επόμενο τραγούδι που έχω ξεχωρίσει και θα μπορούσε να μας πληρώσει σε διάφορα στοιχήματα είναι αυτό της Τσεχίας. Ο Τζάστιν Μπίμπερ της Ευρώπης που μέχρι χθες πλήρωνε 8 απόδοση να μπει στην πρώτη 5αδα, πλέον πληρώνει 3,50 και μόνο τυχαίο δεν είναι! Σε Fun Bet μάλιστα να κερδίσει τον διαγωνισμό θα τον βρείτε με 60 απόδοση!

-Επίσης, μην ξεχνάτε τον Αλεξαντρ Ριμπακ από τη Νορβηγία, που εκπροσωπεί για δεύτερη φορά τη χώρα του μετά την μεγαλειώδη νίκη που είχε πετύχει με το κομμάτι Fairytale και το βιολί του. Αυτή τη φορά εμφανίζεται με ένα λιγότερο δυνατό τραγούδι. Ωστόσο το βιολί παραμένει στο ρεπερτόριο του και οι Fans του ανά την Ευρώπη παραμένουν πιστοί. Η Νορβηγία που πριν τον ημιτελικό ήταν το πρώτο φαβορί για να περάσει στον τελικό, πλέον φαντάζει μεγάλο αουτσάιντερ ακόμη και για την πρώτη 5αδα. Το 3.75 όμως για την πρώτη 5αδα ηχεί στ’ αυτιά μου σαν δώρο και θεωρώ ότι έχει αρκετές πιθανότητες να επαληθευτεί οπότε και θα το δοκιμάσω. 

-Τέλος, όσοι ασχολείστε λίγο πιο σοβαρά με αυτού του είδους τα στοιχήματα, βλέπω ένα Value Bet να μπει ο Σουηδός Μάικλ Τζάκσον στην 5αδα με 2,50 απόδοση. Δεν με ικανοποιεί η απόδοση αλλά σημαίνει ότι είναι και από τα φαβορί για να βρεθεί εκεί. Αν επικρατήσει η λογική, αυτό το σημείο θα επαληθευτεί γιατί αντικειμενικά δεν υπάρχουν πολλά καλύτερα τραγούδια για να το προσπεράσουν.

Από τον Παναγιώτη Ασημακόπουλο