Το σημερινό φιλικό τεστ της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου κόντρα στην Σαουδική Αραβία, κεντρίζει τα βλέμματα από το ποδοσφαιρικό κουπόνι.

Σαουδική Αραβία – Ελλάδα

Η Εθνική μας ομάδα, αντιμετωπίζει την Σαουδική Αραβία στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Nations League και των Αράβων για το επερχόμενο Μουντιάλ. Ο Μίχαελ Σκίμπε έχει επιλέξει να αφήσει εκτός τους διεθνείς που αγωνίζονται στο εξωτερικό και έχει επιλέξει παίκτες από την Super League και τον Αλέξανδρο Τζιόλη. Από την πλευρά της η Σαουδική Αραβία, επιστρέφει σε Μουντιάλ μετά από 12 χρόνια, έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο της, τον Χουάν Αντόνιο Πίτσι. Ο Αργεντινός τεχνικός έχει στη διάθεσή του παίκτες από το εγχώριο πρωτάθλημα, παίζοντας αρκετά επιθετικό ποδόσφαιρο, όμως οι δυσλειτουργίες  στην άμυνα είναι πολλές. Από την άλλη πλευρά, η Εθνική μας έχει πολύ ταλέντο στην επίθεση και σίγουρα θα βρει χώρους με τους Πέλκα, Μπακασέτα και Λημνιό. Θα επιλέξουμε να πάμε με το διπλό, που προσφέρεται στο 2,52 στην stoiximan.gr

Από εκεί και πέρα, άμα θέλουμε να περάσουμε και στα ειδικά στοιχήματα, μία καλή επιλογή είναι να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Μιχάλης Μανιάς, που προσφέρεται σε απόδοση 3,00 στην stoiximan.gr, καθώς ευκαιρίες θα του δοθούν με βάση τα κενά στην άμυνα των Αράβων.

Οι προτάσεις μας

Προγνωστικό
Σαουδική Αραβία – Ελλάδα 2 2,52 stoiximan.gr
Σαουδική Αραβία – Ελλάδα σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή Μανιάς, 3,00 stoiximan.gr