Ένας από τους κύριους παράγοντες για να θέλετε να κερδίσετε στα αθλήματα πριν βάλετε τα στοιχήματά σας στην Interwetten είναι να παρέχετε καλές στρατηγικές. Μιλήσαμε για αυτό στην ανάρτηση για συμβουλές για να ξεκινήσετε σε αυτόν τον κόσμο και τώρα εμβαθύνουμε στο θέμα. Naruto και έξι βήματα για την ανάπτυξη μιας κερδοφόρας στρατηγικής.

1 – “Μειονότητα”

Αυτή είναι μια μοντέρνα και αυξανόμενη λέξη, πολλοί άνθρωποι τη χρησιμοποιούν σχεδόν σε όλους τους τομείς της κοινωνίας. Το «Mindset» δεν είναι παρά η σκέψη, η κουλτούρα του σκάψιμο που υπάρχει μπροστά σε διαφορετικές καταστάσεις της ζωής. Πώς απαντάμε σε ήττες και νίκες καθημερινά.

Και το στοίχημα δεν πάει χαμένο: πρέπει να αναπτύξετε τη νοοτροπία ενός επαγγελματία παίκτη. Με όρους μόντελινγκ, γίνε σαν μια Honda των χρημάτων γιατί ξέρεις ότι θα τα πάρεις πίσω άψογα και ξέρεις ότι καμία αλλαγή δεν θα αλλάξει την πορεία σου. Αποφασιστικότητα και πειθαρχία.

2 – Ώρα για ανάλυση μοντέλου

Πόσο χρόνο θα χρειαστείτε από την ημέρα σας για να μελετήσετε και να μελετήσετε ομάδες και παίκτες; Αν πρόκειται να έχω ένα επαγγελματικό spa Pattaya πώς κερδίζεις και πώς χάνεις, πρέπει να αφιερώσω χρόνο για να μελετήσω.

Μην πηγαίνετε σε ένα bookmaker χωρίς να μάθετε πού να επενδύσετε.

3 – Επιλέξτε μια αγορά

Για να είναι μια στρατηγική κερδοφόρα, είναι καλύτερο να την περιορίσετε στην αγορά στην οποία επενδύεται. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε το πολύ δύο ομάδες, όπου θα διασκεδάσετε με ένα smart σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κατά προτίμηση, παίζουν στην ίδια χώρα και πρωτάθλημα. Μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε για τη lica της επιλογής σας.

Στη διαδικασία, εντόπισε μια αγορά δύο στοιχημάτων στην οποία αυτοί οι σύλλογοι θα μπορούσαν να κερδίσουν: να επιστρέψουν ως φαβορί; Λιγότερο από 2,5; Πάνω από 1,5; Αγκόλα; Ασιατικό χάντικαπ; Διορθώστε το μονοπάτι; Σε κάθε περίπτωση, οι επιλογές είναι ατελείωτες, επιλέξτε τις δικές σας και συνεχίστε.

4 – Διαχείριση τράπεζας

Ο έλεγχος των χρημάτων σας συνδέεται με όλα τα προηγούμενα σημεία: νοοτροπία, σελίδα προς ανάλυση και επιλογή αγορών. Μόνο εσείς γνωρίζετε πόσα είναι διαθέσιμα και πόσα είναι διαθέσιμα για επένδυση στην Πατάγια. Το έχω ξαναπεί: μην παίζετε με τα χρήματα που θα χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε τους καθημερινούς σας λογαριασμούς.

Πρέπει να έχετε ένα ελάχιστο ποσό στον λογαριασμό σας για να το χρησιμοποιήσετε για τζόγο.

5 – Τιμές παιχνιδιών

Έχετε ήδη επιλέξει ομάδα και μεταγραφική αγορά και μελετήσατε και τα δύο. Η νοοτροπία σας είναι συντονισμένη και χρηματοδοτείται και ελάτε να αναπτύξετε μια στρατηγική στοιχηματισμού έξι βημάτων.

6 – Ισχύει

Φροντίστε τη σκέψη σας, ελέγξτε τις παραμέτρους που είναι σημαντικές για εσάς για να αναλύσετε μια ομάδα, εξοικονομήστε χρόνο στην ημερήσια διάταξη για ερωτήσεις, προσδιορίστε την αγορά όταν κυριαρχείτε, διαχειριστείτε προσεκτικά το bankroll σας και βγείτε, υπάρχει μια ανάλυση όλων αυτών που είναι ικανός για πιθανότητες και πιθανότητες.

Με αυτό, δημιουργήστε μια στρατηγική. Νωρίτερα είπε ότι, αν ήμουν φυλακισμένος, θα έπρεπε να επικυρώσω αυτήν την προσέγγιση. Δηλαδή, δοκιμάστε το για λίγο. Μην σταματήσετε ακόμα κι αν χάσετε πολλά χρήματα. Εάν δεν αναμένεται καμία λειτουργία, μεταβείτε σε κάποιο από τα βήματα. Αλλά μην εγκαταλείπετε τον βασιλιά: αποδείξτε και εμπιστευτείτε τη στρατηγική σας για τη νίκη.