Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΚ, καθώς η απόφαση να τερματιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών έχει πλέον παρθεί από την Ένωση.

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ έχει ενημερώσει τον Έλληνα προπονητή για την εξέλιξη αυτή, κάτι που σημαίνει πως τις επόμενες ώρες αναμένεται να λυθεί και τυπικά η συνεργασία των δύο πλευρών.

Οι ευκαιρίες από την διοίκηση της ΚΑΕ τελείωσαν στην ήττα από την Μπαϊρόιτ και πλέον οι άνθρωποι της ομάδας πρέπει να ψάξουν την διάδοχη κατάσταση λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα!

Τα πρώτα ονόματα που υπάρχουν στις λίστες των «κιτρινόμαυρων» είναι αυτά του Ηλία Ζούρου και του Σούλη Μαρκόπουλου. Ο πρώτος δεσμεύεται παράλληλα με συμβόλαιο με την εθνική Γεωργίας μέχρι το 2019, ενώ ο δεύτερος είναι ελεύθερος.

Ωστόσο, στο μυαλό του Μάκη Αγγελόπουλου υπάρχει η ιδέα ενός ξένου προπονητή. Έτσι, η ΑΕΚ είναι πιθανό να πορευτεί για τα επόμενα ένα – δύο παιχνίδια με υπηρεσιακό προπονητή, μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος ξένος κόουτς. Φαβορί για την θέση του υπηρεσιακού τεχνικού είναι ο Ντράγκαν Σάκοτα.