Ισοπαλία κατάφερε να φέρει η Χέρτα Βερολίνου με την Όστερσουντς ενώ η Αθλέτικ Μπιλμπάο πήρε άνετα το “διπλό” κόντρα στη Ζόρια.

Χέρτα – Όστερσουντς: 1-1

Παρά το γεγονός ότι η Χέρτα ήταν ανώτερη από την αρχή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκαν προς το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου λίγες καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ και να προηγηθούν. Στο 58′ ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος πέτυχε το 0-1 για την ομάδα του. Στη συνέχεια η Χέρτα πίεσε περισσότερο αντιδρώντας στο τέρμα που δέχτηκε και στο 61′ ο Πεκαρίκ πέτυχε το 1-1 της ισοφάρισης. Ο Νουρί είχε τεράστια ευκαιρία στο 87′ να πάρει τη νίκη για τους φιλοξενούμενους με πέναλτι που εκτέλεσε αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε κι έτσι η ισοπαλία έμεινε μέχρι το τέλος.

Ζόρια Λούχανσκ – Αθλέτικ Μπιλμπάο: 0-2

Η Ζόρια δεν είχε καμία τύχη απέναντι στην Μπιλμπάο που μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κρατούσε τα “ηνία” της αναμέτρησης απ’ αρχής. Βέβαια τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο όταν στο 70′ ο Αντούριτζ άνοιξε το σκορ για το 0-1 και αργότερα στο 86′ ο Γκαρσία πέτυχε το 0-2 για το τέλος του αγώνα.