Το… πέντε είναι τελικά το νούμερο του αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο γιόρτασε την απονομή της 5ης Χρυσής Μπάλας στο Bernabeu, η ομάδα του πέτυχε 5 γκολ και πλέον βρίσκεται στο -5 από την Μπαρτσελόνα. 

Δεν υπάρχουν και πολλά λόγια για να περιγράψει το τι συνέβη στον αγώνα. Στο 3′ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Φερνάντεζ δεν έχασε την ευκαιρία που είδε και έκανε το 1-0 ενώ στο 23′ ο Ασένσιο με ωραία ενέργεια και ασίστ στον Κριστιάνο Ρονάλντο που πλάσαρε ψύχραιμα στο τετ-α-τετ τον Σέρχιο Ρίκο (2-0). Η Ρεάλ ήταν αρκετά επιθετική και δεν σταματούσε. Στο 31′ ο Χεσούς Νάβας έκανε χέρι σε προσπάθεια του Μαρσέλο για να ευστοχήσει ο Κριστιάνο στο πέναλτι για το 3-0. Το φινάλε του πρώτου μέρους είχε ακόμα δύο γκολ για τους “merengues” που έφτασαν στο 4-0 στο 39′ ύστερα από ομαδική προσπάθεια και ασίστ του Βάθκεθ στον Κροος που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι και το 5-0 έγινε στο 42′ όταν Ρονάλντο – Μπενζεμά συνδυάστηκαν και ο 18χρονος δεξιός μπακ, Ασράφ Χακίμι, δεν αστόχησε.

Στο δεύτερο μέρος, όπως πολύ εύκολα θα μπορούσε να έχει μαντέψει κανείς, πως θα ολοκλήρωνε τον αγώνα η Ρεάλ, η οποία έριξε σημαντικά τους ρυθμούς και αφού επέτρεψε κάποιες μικροευκαιρίες στην Σεβίλλη, είχε τη μεγαλύτερη φάση στο 67′ με κεφαλιά του Μπενζεμά στο δοκάρι μετά τη σέντρα του Μαρσέλο. Επόμενη πιο αξιοσημείωτη στιγμή ήταν η αντικατάσταση του Ρονάλντο στο 76′ που έφερε μερικές αποδοκιμασίες από τις εξέδρες του Bernabeu, με το 5-0 να μην αλλάζει.